Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Irodalmi pályázat tábora
Kiíró:
Írók Alapítványa; Írók Szakszervezete; Tinódi Sebestyén Gimnázium és Idegenforgalmi, Vendéglátóipari Szakközépiskola (Sárvár); Sárvár város Önkormányzata
Határidő:
02/27/2017
Érvényes:
02/27/2017
Tárgymutató:
irodalmi pályázat tábora
Pályázhat:
minden 14-18 év közötti középiskolás diák
A kiíró(k) adatai

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Az Írók Alapítványa, az Írók Szakszervezete, a Sárvári Tinódi Gimnázium és Sárvár Város Önkormányzata meghirdeti a 40. Kárpát-medencei Középiskolás Irodalmi Pályázatot, és 2017. április 18-április 21- ig Sárvár városában megrendezi az irodalmi pályázat táborát.

Pályázni vers-, próza- és tanulmány-kategóriában lehet. Várjuk minden 14-18 év közötti középiskolás diák magyar nyelven írt írásait. Egy pályázat maximális terjedelme műfajonként 15 kéziratoldal lehet (számítógéppel, 14 pontos betű-nagysággal írva, de ugyanilyen terjedelmű, kézzel írt, jól olvasható írásokat is elfogadunk).

A pályázat benyújtási határideje: 2017. február 27.

A pályázatok beküldhetők:
- e-mailben, csatolt mellékletként (word-dokumentum file formátumban), az iroszak@t-online.hu címre. Kérjük, hogy minden mellékletként küldött file elején tüntesse fel a pályázó a nevét, címét, e-mail címét, esetleg telefonszámát is. A pályázatban, kérjük, mindenki írja meg iskolája nevét, címét is. Fontos: ha valaki pl. két kategóriában pályázik, két külön e-mail-mellékletet küldjön (külön pl. a verseket és külön a prózákat, az ezt tükröző elnevezéssel: "XY versei”, "XY prózái”. Kérjük, hogy ne küldje senki minden egyes versét vagy minden egyes novelláját stb. külön file-ban! És az is fontos, hogy minden írás fölött szerepeljen az író neve!)
- postai úton, egy példányban. Aki több kategóriában küld pályaműveket, külön borítékban küldje a vers-, a próza- ill. a tanulmány pályázatát. A borítékra kívülről írja rá, hogy mi található benne (pl. "verspályázat”, "prózapályázat” stb.). A postán érkező pályázatban is kérjük feltüntetni a pályázó nevét, címét, e-mail címét, esetleg telefonszámát is, iskolája nevét, címét, e-mail címét, esetleg telefonszámát. A pályázatokat postán az Írók Alapítványa, 1093 Budapest, Lónyay u. 43. fszt. 1. címre várjuk.

A pályázat nem jeligés.
A pályázatok visszaküldését nem tudjuk vállalni.
Az ötven legjobb pályázat szerzőjét meghívjuk a sárvári irodalmi táborba, ahol a műhelymunka során neves írókból, költőkből álló zsűri értékeli a pályaműveket, és sor kerül a díjkiosztó ünnepségre is. A meghívót 2017. április 2-ig juttatjuk el a meghívottakhoz. A meghívottak számára a sárvári irodalmi tábor díjmentes, szükség esetén úti-költségtérítést is biztosítunk részükre.
http://www.tinodi-sarvar.sulinet.hu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum