Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Lorenzo Natali-díj
Kiíró:
Európai Bizottság
Határidő:
03/15/2020
Érvényes:
03/15/2020
Tárgymutató:
díj, Lorenzo Natali
Pályázhat:
újságírók
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Lorenzo Natali-díj

Lorenzo Natali-díj: idén is pályázhatnak a fenntartható fejlesztés témájával foglalkozó újságírók
Az Európai Bizottság idén is pályázatot hirdet a Lorenzo Natali-médiadíj elnyerésére, mely a fenntartható fejlesztés témájában kiemelkedően magas színvonalú tudósításokat készítő újságírókat jutalmazza. A 2020. évi díjpályázatra március 15-ig lehet elektronikus, nyomtatásban megjelentetett és audiovizuális alkotásokkal jelentkezni. Pályázni olyan beszámolókkal lehet, melyek a fenntartható fejlesztés terén folytatott állhatatos küzdelmet és a nemzetközi partnerségek területén kimagasló teljesítményt felmutató embereket állítják reflektorfénybe, többek között a következő témák kapcsán: a szegénység és az egyenlőtlenségek felszámolása; emberi jogok; demokrácia; ifjúságügy; nemek közötti egyenlőség; környezetvédelem és az éghajlatváltozás elleni küzdelem; egészségügy; technológia és digitalizáció.

A Bizottság a médiadíjat az alábbi három kategóriában ítéli oda:

Fődíj: ebben a kategóriában azok a tudósítók pályázhatnak, akiknek beszámolóját az EU partnerországaiban székhellyel rendelkező médiaorgánumok valamelyike jelentette meg.

Európa-díj: ebben a kategóriában azok az újságírók indulhatnak, akiknek tudósítását az Európai Unió területén működő médiaorgánumok valamelyike tette közzé.

Legjobb Feltörekvő Újságíró díj: ez a kategória azoknak a 30 év alatti újságíróknak a munkáját hivatott elismerni, akiknek tudósítását az Európai Unióban vagy a partnerországokban működő sajtóorgánumok valamelyike hozta le.
A pályázok elbírálását elismert újságírókból és fejlesztési szakemberekből álló nemzetközi zsűri végzi. Az egyes kategóriák győztesei 10 000 euró összegű pénzjutalomban részesülnek. A Legjobb Feltörekvő Újságíró díj nyertese ezenfelül lehetőséget kap arra, hogy a Lorenzo Natali-díj médiapartnereinek egyikénél szakmai tapasztalatot szerezzen. A győztesek a Brüsszelben június 9-10-én megrendezésre kerülő 2020. évi Európai Fejlesztési Napok rendezvénysorozata keretében vehetik majd át a nekik odaítélt díjat.

https://muosz.hu/2020/02/10/lorenzo-natali-mediadij-iden-is-palyazhaktnak-a-fenntarthato-fejlesztes-temajaval-foglalkozo-ujsagirok/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum