Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Alkoss kedvedre! - rajzpályázat
Kiíró:
GENIUS Jótékonysági Alapítvány
Határidő:
05/05/2017
Érvényes:
05/05/2017
Tárgymutató:
rajzpályázat - Alkoss kedvedre!
Pályázhat:
5-11. osztályos kárpátaljai tanulók
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben >>>

"Alkoss kedvedre!"
- a "GENIUS" Jótékonysági Alapítvány 2017-s rajzpályázata

A "GENIUS" Jótékonysági Alapítvány idén is rajzpályázatot hírdet. Ha szeretsz rajzolni és szereted a nyári táborokat, akkor neked szól a felhívás. A pályázaton helyezést elért diákok meghívást kapnak az ezen az éven 7. alkalommal megrendezésre kerülő Jankovics Mária Alkotótáborba.
A pályázaton 5-11. osztályos kárpátaljai tanulók vehetnek részt.
A rajzokat technikai megkötés nélkül, A4-es, vagy A3-as méretben készítheted el. Az alábbi témakörökből válogathattok, egy alkotó több témakörben is beküldheti az elkészült pályaműveit.

1. "Példakép"- Biztos van olyan személy a környezetedben, vagy a családtagjaid közöttt, akit jól ismersz esetleg szeretnél hozzá hasonlítani, vagy felnézel rá. Lehet ez a személy olyan valaki is, akiről halottál, vagy olvastál; láttad valahol és nagyon megtetszett neked, hogy mit és hogyan csinál. Készíts egy olyan rajzot erről a valakiről, amiben bemutatod miért vagy rá büszke és mi az ami miatt példaképeddé választottad. A rajzod hátára írd le kit és miért választottál!

2. "Tapintható" - Ugye nem csak a múzeumokban halljuk, hogy nem szabad hozzá nyulni valamihez, egy rajzhoz, vagy festményhez pedig bennük nagyon erős a késztetés arra hogy jól megtapogassuk. Ha találkoztál már ezzel az érzéssel, akkor itt a feladat számodra! Készíts egy olyan pályaművet, amelynek pont az a feladata, hogy ne csak nézni de tapogatni is lehessen, hogy valami puhát, érceset, simát, durvát és hupulykásat készíts. Felhsználhatsz mindenféle anyagot, a különböző termésektől, a papíroktól és kisebb tárgyaktól kezdve a legóig. Olyan alkotást várunk tőled, ami nem csak a szemnek érdekes, de kezeiddel is felfedezheted.

3. "Erről vagyunk híresek" - Biztos van valami, vagy valaki a családotokban, utcátokban, a faluban, városban - ott ahol élsz, amit mindenki ismer. Rajzold le mi teszi ismerté a kiválasztott személyt vagy helyet és a rajz hátára pár sorban írd is le, hogy pontosan mit és miért választottál a rajzod témájául.

4. "Házi kedvenc" - Vannak otthon háziállataitok, vagy díszállataitok? Van olyan kis kedvenced, amivel jókat szoktál játszani, amivel otthon mindig jól érzed magad? Rajzold le őt és azt hogy mit szoktatok együtt csinálni, miért ő a kedvenced ?

5. "Az én csodaországom" - Amikor becsukod a szemed és elképzelsz magadnak egy tökéletes helyet, mit látsz magad előtt? Milyen a te csodaországod, hogy néz ki, kik lakják, mitől csodálatos ez a hely? Készíts egy rajzot a TE csodaországodról, a rajz hátulján pár szóban mutasd be a csodaországodat!
A munkákat a "GENIUS" Jótékonysági Alapítványhoz lehet eljuttatni 2017. május 5. 16:00 óráig. A postai úton később érkező pályamunkák nem vesznek részt a versenyen.
Az eredményhirdetésre 2017. június 3-án kerül sor a VI. Kárpátaljai Tehetségnap keretein belül.
Címünk: "GENIUS" Jótékonysági Alapítvány, 90202 Beregszász, Kossuth tér 6. (108-as terem)
Tel.: 2-43-43, e-mail: agora@kmf.uz.ua
A rajzokat kárpátaljai képzőművészekből álló zsűri bírálja el.

FONTOS! Az elkészült műveket 2017. február 1.-től lehet benyújtani.
Kérjük, hogy az elkészült művek hátoldalán tüntessék fel a következő személyes adatokat: név, születési dátum, a rajz választott témája, lakcím, tanintézmény, osztály, telefonszám, e-mail cím.
http://genius-ja.uz.ua/palyazatok.html

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum