Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Az Év Múzeuma 2019
Kiíró:
Pulszky Társaság - Magyar Múzeumi Egyesület
Határidő:
02/28/2019
Érvényes:
02/28/2019
Tárgymutató:
cím, Az év múzeuma
Pályázhat:
Működési engedéllyel rendelkező magyarországi muzeális intézmények
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Az Év Múzeuma 2019

A pályázat célja
Az év múzeuma 2019 cím és az azzal járó díj az elmúlt évben jelentős eredményeket felmutató muzeális intézmények elismerése és tevékenységének támogatása. Az év múzeuma 2019 cím és díj elnyerésére az az intézmény pályázhat eredménnyel, amelyik sikereit stratégiai alapú fejlesztéseknek köszönheti és a múzeumi tevékenység valamennyi területén - a gyűjteményezéstől a kiállításon és tudományos kutatáson át a közönségkapcsolatokig - kiegyensúlyozott fejlődést ért el. A bírálóbizottság értékeli az egész múzeumi szakma szempontjából kiemelkedő, előremutató teljesítményeket, innovációkat, ugyanakkor a pályázók eredményeit minden esetben önmagukhoz, társadalmi és gazdasági környezetükhöz és lehetőségeikhez képest méri.

A pályázók köre
Működési engedéllyel rendelkező magyarországi muzeális intézmények

Pályázati feltételek
A pályázat két fordulós. Az első fordulóra a http://pulszky.hu/news/az-ev-muzeuma-2019/ oldalról letölthető dokumentumok beküldését kérjük
A benyújtott jelentkezések alapján a bírálóbizottság dönt a második fordulóba jutó pályázókról, akiket a bírálók személyesen is felkeresnek.

Pályázat benyújtása
A pályázatot kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani az info@pulszky.hu címre. A tárgyban kérjük tüntessék fel: Az év múzeuma 2019!
A pályázat benyújtásának határideje: 2019. február 28.
Hiánypótlásra nincs lehetőség.

A pályázatok elbírálása
A beérkezett pályázatok elbírálását a Pulszky Társaság 4 képviselőjéből, továbbá a Magyar Vidéki Múzeumok Szövetsége, az Országos Közgyűjtemények Szövetsége, az ICOM Magyarország, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Közgyűjteményi Főosztálya és a Magyar Nemzeti Múzeum 1-1 képviselőjéből álló bizottság végzi. A bizottság elnöke Dr. Deme Péter, a Pulszky Társaság elnöke.
A bírálóbizottság fenntartja magának a jogot, hogy a beérkezett és második körbe jutott pályázatok alapján döntse el, indokolt-e a muzeális intézmények szakmai besorolása alapján külön-külön díjak kiosztása, valamint egyéb elismerések odaítélése.

A díj
A nyertes pályázót oklevéllel és a múzeumépületben elhelyezhető emléktáblával jutalmazzuk, továbbá kommunikációjában korlátlan ideig használhatja Az év múzeuma 2019 címet. A győztes ezen felül 500 000 Ft értékű digitalizálási szolgáltatást vehet igénybe az Arcanum Kft. jóvoltából.
A díjak átadása:
Az eredményhirdetésre a 2019. évi Múzeumok Majálisa keretében kerül sor.
Információ
További információ Mészáros Balázstól, a Pulszky Társaság irodavezetőjétől kérhető az info@pulszky.hu email címen vagy a +36 30 251 77 10-es telefonszámon
http://pulszky.hu/news/az-ev-muzeuma-2019/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum