Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Matech3
Kiíró:
Klebelsberg Művelődési Központ
Határidő:
12/16/2019
Érvényes:
12/16/2019
Tárgymutató:
matematikai csapatverseny
Pályázhat:
10.-11. évfolyamos diákok
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Matech3

Idén újra indul a Matech verseny! 2019/2020-as tanévben is lesz Matech verseny! A Klebelsberg Központ szervezésében, Matech3 néven indul útjára az idei matematikai csapatverseny, amely a hagyományoknak megfelelően a kreativitásra, illetve a digitális eszközök használatára épül.

Az előző tanévek sikerei nyomán újra indul a Matech3 matematikai verseny. Ahogy az elmúlt években, idén is a Klebelsberg Központ a Dunaújvárosi Egyetem közreműködésével és a tankerületi központok támogatásával szervezi meg a vetélkedőt. A részt vevő csapatoknak matematika tudásuk mellett logikai készségeikre, a digitális kompetenciáikra és kreativitásukra is szükségük lesz ahhoz, hogy győztesként kerüljenek ki a megmérettetésből. A MaTech3 verseny célja, hogy fejlesztő feladatok segítségével hozza közelebb a matematikát a 10.-11. évfolyamos diákokhoz. Az élményalapú tanulás a tehetséggondozás egyik legoptimálisabb formája. Hiszünk abban, hogy egy verseny lehet érdekes, sőt inspiráló is a résztvevők számára. Az immár harmadik alkalommal megvalósuló verseny olyan élményekkel teszi gazdagabbá a résztvevőket, amelyek jelentős lökést adnak számukra további tanulmányaik során. A feladatok elkészítésébe bevontuk az ország minden részéből azokat a középiskolai tanárokat, akik kiemelt figyelmet fordítanak a tehetségazonosításra, a matematikai-logikai készségek fejlesztésére.

A verseny három részből áll. A legjobb csapatok két online fordulót követően egy budapesti döntőben mérhetik össze ügyességüket, előadókészségüket és tudásukat, amelyen értékes informatikai eszközöket nyerhetnek a diákok. Jelentkezni és további információkat szerezni a versenyről a http://www.matechversenyek.hu honlapon lehet, ahol az érdeklődők átfogó képet kaphatnak a korábbi évek feladatairól is.

Jelentkezés határideje 2019. december 16.

A Klebelsberg Központ ennek szellemében szeretettel várja az érdeklődő 10-11. évfolyamos diákokat és tanáraikat erre az izgalmas matematikai versenyre.

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum