Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Mesés Erzsébet-Karácsony
Kiíró:
Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány
Határidő:
11/07/2019
Érvényes:
11/07/2019
Tárgymutató:
Mesés Erzsébet-Karácsony
Pályázhat:
1-12. évfolyamos, érvényes tanulói jogviszonnyal rendelkező diákokkal jelentkezhetnek a magyarországi székhelyű köznevelési intézmények
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

MESÉS ERZSÉBET-KARÁCSONY

Évről évre egyre több gyermek lehet részese az egész évet átívelő Erzsébet Táborok programjainak. Az év végéhez közeledve pedig az Erzsébet-karácsony is a diákokra vár. A Fővárosi Nagycirkusz december 11. 12. és 13-i előadásaira 2019. október 7-től lehet jelentkezni.

Az Erzsébet-karácsony 2016-ban hagyományteremtő szándékkal indult. Első alkalommal az Operaház és a Fővárosi Nagycirkusz előadásainak több mint 2500 fiatal lehetett részese, 2017-ben pedig már majdnem 5000 gyermek számára biztosított felejthetetlen élményeket a táboroztatási program a Művészetek Palotája, a Fővárosi Nagycirkusz, a Nemzeti Színház és az Erkel Színház ünnepi előadásain keresztül. Az ünnepi program 2018-ban a Családok éve részeként valósult meg Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában, ahová az ország minden pontjáról érkeztek diákok. A táboroztatási program részeként a szervező Erzsébet Alapítvány ajándékokkal kedveskedett minden gyermek számára, és a diákcsoportok utazása és étkezése is minden évben térítésmentes a résztvevők számára.

Idén decemberben összesen 6 alkalommal vehetik birtokba a gyermekek a Fővárosi Nagycirkuszt, ahol a Hófödte Álom - Ősi cirkuszi mese című csodákkal teli ünnepi műsor várja a résztvevőket. Az utazási költségről, a programról, az étkezésről és a hazaútra való hidegcsomagról is gondoskodik a táboroztatási programot szervező Erzsébet Alapítvány, a gyerekek pedig ajándékot is kapnak.

Az Erzsébet-karácsony 2019. évi budapesti programjaira 1-12. évfolyamos, érvényes tanulói jogviszonnyal rendelkező diákokkal jelentkezhetnek a magyarországi székhelyű köznevelési intézmények (minimum 10 fő diák, maximum 150 fő diák jelentkeztetésével).

Jelentkezni az E-TÁBOR PLUSZ felületén lehet.
A jelentkezés beadási határideje: 2019. november 7. csütörtök 14 óra

Fontos! Egyéni jelentkezési lehetőség nincs, a fővárosi karácsonyi programra köznevelési intézmények jelentkezhetnek diákcsoportokkal!
#KREATÍV, egy rendkívüli lehetőség is kínálkozik a 2019-ben valamely Erzsébet-táborban részt vevő gyermekek számára, az Alapítvány "Kreatív pályázatot" hirdetett, melynek garantált nyereményként a díjazottak részt vehetnek a 2019. évi Erzsébet-karácsonyon!
Bővebb információ: http://erzsebettaborok.hu/kreativ/
http://erzsebettaborok.hu/erzsebet-karacsony-2/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum