Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Pályázat rendezvények megvalósítása
Kiíró:
Magyar Népművelők Egyesülete
Határidő:
12/08/2017
Érvényes:
12/08/2017
Tárgymutató:
rendezvények megvalósítása
Pályázhat:
Minden olyan közművelődési intézmény és/vagy feladatellátó (intézmény, közösségi színtér, kézműves alkotóház, közősségi ház, faluház vagy azok fenntartói) pályázhat, amelyek az elmúlt két évben bizonyíthatóan részt vett a Kultúrházak éjjel-nappal akcióban és programot regisztrált a kulturhazak.hu oldalon
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSÉRE

A Magyar Népművelők Egyesülete a Kultúrházak éjjel-nappal 2018. évi kommunikációs kampánya keretei között pályázatot hirdet rendezvények megvalósítására.
- A pályázat célja
Olyan rendezvények megvalósítása, amely a kommunikációs kampány során az idei fő tematikához igazodva (Helyben van a sokszínűség) bemutatja a magyar közművelődési intézményrendszer sokszínűségét, innovatív jellegét, valamint azt, hogy a közművelődési intézmények által megvalósított programok mindenki számára elérhetőek. A programokat 2018. február 2-a és 4-e között kell megvalósítani.
- A pályázók köre
Minden olyan közművelődési intézmény és/vagy feladatellátó (intézmény, közösségi színtér, kézműves alkotóház, közősségi ház, faluház vagy azok fenntartói) pályázhat, amelyek az elmúlt két évben bizonyíthatóan részt vett a Kultúrházak éjjel-nappal akcióban és programot regisztrált a kulturhazak.hu oldalon.
- A pályázati kategóriák és a pályázható összeg:
A kiíró a Kultúrházak éjjel-nappal 2018. évi kommunikációs kampány sajátosságainak és a reklámértékek felhasználhatóságának figyelembevételével az alábbi pályázói köröket jelöli meg:
1. Budapesti kerületekben vagy Pest Megyében működő intézmény - pályázható maximális összeg 1 000 000 Ft, (a programot 2018. február 2-án 13:00 órától kell megvalósítani).
2. Bármely Pest megyén kívüli magyarországi városban működő feladatellátó - pályázható összeg 750 000 Ft, (a programot 2018. február 3-án kell megvalósítani).
3. Bármely község - pályázható összeg 500 000 Ft, (a programot 2018. február 4-én kell megvalósítani).
A pályázat kiírója nem közvetlen pénzbeli támogatás nyújt, hanem a megítélt összeg erejéig a költségvetésben szeplő tételekre vonatkozóan számlát fogad be.
- A pályázattal kapcsolatos szakmai elvárások, értékelési szempontok:

1. Szakmai elvárások
A pályázóknak a programmal illeszkednie kell a kommunikációs kampány szlogenjéhez („Helyben van a sokszínűség”). A megvalósított események legyenek újszerűek és minél szélesebb közönségréteget legyenek képesek bevonni. A program elemek az adott napon minél szélesebb idősávot öleljenek fel. A rendezvény előzetes kommunikációjába minél nagyobb számú helyi és regionális sajtót vonjanak be a szervezők a lehető legtöbb médiaeszköz felhasználásával.

2. Elvárások a költségvetéssel szemben:
A költség megnevezése mellet a pályázó mutassa be a tervezett kiadásokat minél részletesebben, a számítással együtt. Támogatás csak az űrlapban megnevezett költségnemekre kérhető. Saját erő bevonása nem kötelező. Ugyanakkor a megvalósítás teljes költségvetésébe az beszámítható. Itt figyelembe vehető a pályázhatón kívüli más költségnem is. A bírálók külön értékelik az önrész vállalását.

3. Külön elvárások:
Az 1-es kategóriában induló pályázók esetében a tervezett esemény sor leghamarabb 13 órakor kezdődjön és be kell fogadnia a XV. Kultúrházak éjjel-nappal hivatalos megnyitóját is. Az 1-es és a 2-es pályázati kategóriában az eseménysornak egy késő esti-éjszakai program elemet is tartalmaznia kell. A 3-as pályázati kategóriában az éjszakai program tervezése nem kötelező.
- A pályázat benyujtása:
A pályázat csak az erre a célra kiadott űrlapon nyújtható be. A benyújtás elektronikusan történik a kitöltött és aláírt űrlap pdf formában történő elküldésével, a pályázati űrlapot szükséges csatolni word formában is. Ez utóbbit természetesen nem kell aláírni, viszont az aláírt űrlappal megegyező tartalmúnak kell lennie. Amennyiben az aláírt és a szerkeszthető pdf tartalma eltér egymástól, úgy a kiíró kizárhatja a pályázatot. A dokumentumot a palyazat@mane.hu e mail címre kell elküldeni. A beékezett pályázatról visszaigazolást küldünk. A késve beérkezett pályázatokat nem tudjuk értékelni. Szintén nem értékeljük azokat a pályázatokat, amelynek benyújtója nem szerepel a 2016 vagy a 2017. évi Kultúrházak éjjel-nappal akció regisztrációs adatbázisában.
BENYÚJTÁS HATÁRIDŐ 2017. DECEMBER 8., 16. ÓRA.

A pályázat odaítéléséről a Magyar Népművelők Egyesülete elnöksége dönt. Mindhárom kategóriában egy-egy támogatás kerül odaítélésére.
http://www.kulturhazak.hu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum