Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Nemzeti Ovi-Sport Program
Kiíró:
Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány
Határidő:
04/23/2018
Érvényes:
04/23/2018
Tárgymutató:
Nemzeti Ovi-Sport Program
Pályázhat:
óvodát fenntartó önkormányzat, egyház, egyéb jogi személy vagy civil szervezet
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Nemzeti Ovi-Sport Program

Tisztelt Pályázó!
Az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány (a továbbiakban: Alapítvány) fennállása óta 7. alkalommal, idén is meghirdeti pályázatát "Nemzeti Ovi-Sport Program" címen.
Pályázati anyag elektronikus úton történő beérkezésének meghosszabbított határideje: 2018. április 23. (hétfő).

Az Ovi-Sport Program főbb elemei: Pálya (árnyékoló hálóval) + Eszközkészlet + Képzés + Rendezvény + Program megvalósítás.
A Programban szereplő elemek támogatási intenzitása különböző, mely igazodik a társasági adóról és osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvényhez (a továbbiakban: TAO törvény), a látvány-csapatsport támogatását biztosító támogatási igazolás kiállításáról, felhasználásáról, a támogatás elszámolásának és ellenőrzésének, valamint visszafizetésének szabályairól szóló 107/2011 (VI.30.) Kormányrendelethez, valamint az Alapítvány saját célkitűzéseihez.

Az Alapítvány 2018. április 30-ig TAO projekt kérelmet nyújt be a Magyar Röplabda Szövetséghez, a Magyar Kézilabda Szövetséghez és a Magyar Labdarúgó Szövetséghez, mint elbíráló szervezetekhez. Az elbíráló szakszövetség által kiadott határozat kézhezvételét követően az Alapítvány kuratóriuma dönt a nyertes pályázatok kiválasztásról. Az egyes programelemekre fordítható támogatási összegek mértékét az elbíráló szakszövetség határozza meg, emiatt az önrész pontos összegét a Program befejeztével határozza meg az Alapítvány, ami megközelítőleg 4 000 000-4 500 000 Ft lesz, azaz négymillió-négymillió-ötszázezer forint lesz óvodánkként. Amennyiben meghaladja ezt a keretet, úgy a többletköltségeket az Alapítvány vállalja át.

Pályázat előfeltétele: a végső kedvezményezett óvoda rendelkezzen egy 7x14 méter nagyságú, megtisztított, sík (vízszintes) földterülettel.

Pályázó szerv: Az Alapítványhoz az óvodát fenntartó önkormányzat, egyház, egyéb jogi személy vagy civil szervezet pályázhat, ill. az az óvoda, aki a szükséges önrészt valamilyen módon biztosítani képes (saját alapítvány, egyéb támogató stb).

Összeférhetetlenség más pályázatokkal, programmal: NINCS!

Pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok:
1. Testületi döntés
2. Építésügyi hatósági nyilatkozat arra vonatkozólag, hogy az Ovi-Sport Pálya nem építési engedély köteles
3. Végső kedvezményezett óvoda/óvodák tulajdoni lap kivonata (nem hiteles ingyenes is elegendő, takarnet)
4. Kitöltött kérdőív
5. Közműnyilatkozat arra vonatkozólag, hogy a pálya tervezett helyén, illetve annak 1 m-es vonzáskörzetében semmilyen föld alatti közmű vezeték nem akadályozza a Pálya kivitelezését
6. Szándéknyilatkozat
7. A tulajdonos hiteles nyilatkozata arról, hogy az érintett ingatlan melyik vagyoni fajtába tartozik (üzleti vagyon, korlátozottan forgalomképes törzsvagyon, forgalomképtelen törzsvagyon)
8. Önkormányzat címere és címerhasználati engedély (mely szerint nyertes pályázat esetén a címer használható honlapunkon való feltüntetés céljából)
9. Tagfelvételi kérelem a pártoló testületi csatlakozáshoz
10. Végső kedvezményezett óvoda/óvodák alapító okirata
11. Végső kedvezményezett óvoda/óvodák aláírási címpéldánya
12. Végső kedvezményezett óvoda/óvodák Magyar Államkincstár által kiállított törzskönyvi kivonata
13. Végső kedvezményezett óvoda/óvodák logója (honlapunk való feltüntetés céljából)​
14. Végső kedvezményezett óvoda/óvodák hivatalos honlapjának címe (honlapunkon való feltüntetés céljából)
A dokumentumokat 2 eredeti példányban és elektronikus úton is meg kell küldeni. (Posta cím: Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány, 1025 Budapest, Szépvölgyi út 52., E-mail cím: zsanett.furka@ovi-sport.hu, info@ovi-sport.hu).

További információk:
Amennyiben a Pályázó közreműködésével legalább 12 000 000 Ft, azaz tizenkétmillió Ft TAO felajánlás érkezik az Alapítvány részére, úgy a beadott pályázat minden egyéb szempont elbírálása nélkül nyertes.
Az önrész biztosításáról szóló határozatot mindenféleképpen meg kell küldeni, de az önrészt csak 2019. év első negyedévében kell az alapítvány részére átutalni.
Ha időközben mégsem áll rendelkezésre az önrész, lehetőség van a pályázat következő évre történő átcsoportosítására anélkül, hogy a pályázat elutasításra kerülne! Amennyiben átcsoportosítás mellett döntenek, kérjük, erről minden esetben a lehető leghamarabb értesítsék Alapítványunkat.
Amennyiben pályázatunkkal kapcsolatban bármilyen kérdés merül fel, kérjük, keresse Alapítványunkat a zsanett.furka@ovi-sport.hu e-mail címen, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére.

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
pályázati dokumetumokIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum