Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Március 15-i diákutaztatás a nemzeti ünnepen
Kiíró:
Rákóczi Szövetség
Határidő:
02/21/2014
Érvényes:
02/21/2014
Tárgymutató:
diákutaztatás a nemzeti ünnepen, március 15.
Pályázhat:
magyarországi középiskolák
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben >>>

Március 15-i Diákutaztatási Pályázat

A Rákóczi Szövetség immár 25 esztendeje járul hozzá a Kárpát-medencei magyarság sokoldalú támogatásához, a határon átnyúló magyar-magyar kapcsolatok erősítéséhez, többek között azzal, hogy a Szövetség minden évben számos nyári tábort, találkozót, konferenciát, tanulmányutat szervez határon túli és magyarországi diákok részvételével. A Szövetség ennek keretében 1994 óta anyagi hozzájárulást és szervezési segítséget nyújt magyarországi középiskolák számára, amelyek készek arra, hogy a diákjaik egy csoportját a március 15-i nemzeti ünnepünk kapcsán a szomszédos országokba utaztassák, hogy ott részt vegyenek a helyi magyar közösség által szervezett ünnepségeken. Ez lehetőséget nyújt a diákok számára, hogy megismerhessék a határon túli magyarság életét, kultúráját, és egyben jó alkalom az ottani magyar iskolákkal való kapcsolatfelvételre is. Diákutaztatási programjaink részét képezi a június 4-i nemzeti Összetartozás Napja, amikor bármely Kárpát-medencei középiskola utazhat egy másik iskolához, azzal a feltétellel, hogy legalább egy határt átlépjenek, illetve az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó program, amikor külhoni iskolák utazhatnak Magyarországra. Örömmel tudjuk elmondani, hogy 2013-ban 309 Kárpát-medencei középiskola több mint 8400 diákja kapcsolódott be diákutaztatási programjainkba.
Ezért arra kérjük a magyarországi középiskolákat, hogy amennyiben élni kívánnak ezzel a lehetőséggel, szándékukat az alábbi online jelentkezési lapon jelezni szíveskedjenek:
http://www.rakocziszovetseg.org/palyazati_adatlap_marcius_15_diakutaztatas

Az online jelentkezési lapok beérkezésének határideje: 2014. február 21.
A Rákóczi Szövetség a program keretében az utazási költséget - a megtett út függvényében - legfeljebb 200 000 Ft értékig átvállalja, a további költségek (szállás, étkezés) tekintetében a fogadó iskolákkal kell egyeztetni, így ezek a költségek a kiutazó vagy a fogadó iskolát terhelik!
A támogatás feltétele, hogy az utazó csoport a program megvalósulását követően részletes, fotókkal illusztrált úti beszámolót küld a Rákóczi Szövetség részére.

A beszámolók irodánkba történő beérkezése a pénzkifizetés feltétele is egyben!

Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk, de a Rákóczi Szövetség ifjúsági szervezetével rendelkező iskolák előnyt élveznek az elbíráláskor. Az utazó csoportok számát - a határon túli partnereink által vállalt színhelyek számától és a rendelkezésünkre álló anyagi forrásoktól függően - február folyamán fogjuk megállapítani. A diákcsoport nagysága (a kísérő tanárokkal együtt) legfeljebb 50 fő (1 busz) lehet.
Kérjük, az online jelentkezési űrlapon szíveskedjenek kitölteni a határon túli partneriskolára és az utazást lebonyolító vállalatra vonatkozó adatokat is, és egyben szíveskedjenek csatolni a partneriskola igazgatójának támogatólevelét is! Amennyiben iskolájuk nem rendelkezik határon túli partneriskolával, a Rákóczi Szövetség szükség esetén közreműködik a kapcsolatfelvételben.
A pályázat elbírálásáról a Szövetség vezetősége dönt 2014. február 25-én. A pályázaton nyertes középiskolák névsora 2014. február 25-től olvasható honlapunkon.

A programmal kapcsolatos további információkkal Központi Irodánk, illetve Pálinkás Barnabás, a programmal megbízott munkatársunk áll szíves rendelkezésükre (tel: +36204557629; e-mail: palinkas.barnabas@rakocziszovetseg.hu).
http://www.rakocziszovetseg.org

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
jelentkezési lapIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum