Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Egy kattintás, ami összeköt! - Fedezd fel az EGT és Norvég Alapok hazai eredményeit
Kiíró:
NFFKÜ - Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség
Határidő:
07/31/2017
Érvényes:
07/31/2017
Tárgymutató:
fotópályázat - Fedezd fel az EGT és Norvég Alapok hazai eredményeit
Pályázhat:
természetes személyek vehetnek részt, akik betöltötték 14. életévüket
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben >>>


"Egy kattintás, ami összeköt! - Fedezd fel az EGT és Norvég Alapok hazai eredményeit" - EGT és Norvég Alap fotópályázat 2017
A Miniszterelnökség, mint a hazai végrehajtásért felelős Nemzeti Kapcsolattartó fotópályázatot hirdet az EGT és Norvég Alapok 2009-2014-es időszaka lezárásának alkalmából "Egy kattintás, ami összeköt! - Fedezd fel az EGT és Norvég Alapok hazai eredményeit" címmel. Olyan fotókat vagy fotómontázsokat várunk, amelyek összefüggésben állnak az Alapok által nyújtott támogatásból létrehozott projektekkel, vagy éppen a támogatás segítségével megvalósuló pozitív változásokra hívják fel a figyelmet.

A fotópályázat célja az EGT és Norvég Alapokból megvalósított fejlesztés, létrehozott vagy megújított építmény, épület, megvalósított együttműködés, beszerzett tárgy, értékes változás, jelenség bemutatása.

A fotópályázaton azok a természetes személyek vehetnek részt, akik betöltötték 14. életévüket. Amennyiben a Pályázó korlátozottan cselekvőképes vagy cselekvőképtelen, a Fotópályázaton való részvételéhez a törvényes képviselőjének hozzájárulása szükséges. A részvételnek nevezési díja nincs.
Egy Pályázó maximum 5 pályamunkát nyújthat be. Egy pályamunka egy darab önálló képből, vagy egy darab, maximum 5 képből álló, egy témát (az Alapokból megvalósult projekt eredményt vagy helyszínt) feldolgozó montázsból állhat. Olyan pályamunkák beküldését várjuk, amelyek eddig máshol még nem jelentek meg.

A kép készülhet bármilyen, digitális kép alkotására alkalmas eszközzel. Beadható bármely digitális vagy grafikai eljárással alakított kép is, ám az értékelő bizottság ebben az esetben nem a technika alkalmazását, hanem az alkalmazás tartalmát, a képhez hozzátett értéket fogja elsődlegesen értékelni.

A pályázó elfogadja, hogy
a) a pályázaton csak saját készítésű alkotások szerepelnek, más pályamunkájával való részvétel kizárást jelent,
b) a pályamunkában szerepelnie kell az EGT/Norvég Alap emlékeztető táblájának, amelyből egyértelműen kiderül, hogy az EGT/Norvég Alap volt a támogató
c) a pályázatra érkezett képek az EGT és Norvég Alapok hivatalos Facebook oldalának képanyagául szolgálhatnak.

A pályamunkákat a norvegalap@me.gov.hu elektronikus levélcímre várjuk, a beküldési határidő: 2017. július 31.
Kérjük, hogy a jelentkezők pályamunkáik beküldésekor jelezzék nevüket és elérhetőségüket (e-mail cím, telefonszám), valamint a kép vagy montázs címét, illetve a projekt helyszínét/nevét!

A pályamunkákat erre a feladatra felkért értékelő bizottság értékeli. A pályázat eredményhirdetésére 2017 őszén kerül sor. A pályaművekből ezt követően kiállítás tekinthető meg az EGT és Norvég Alapok magyarországi, 2017 őszére tervezett záró rendezvényén, ahol a nyertesek ünnepélyes keretek között vehetik át díjukat a Nemzeti Kapcsolattartó képviselőjétől, valamint a Norvég Királyság magyarországi nagykövetétől.

A pályázat díjazása:
A feladatra felkért értékelő bizottság által értékelt munkák közül az első három helyezett értékes nyereményben részesül. A fotópályázat lezártát követően az Alapok Facebook oldalán a 'Fotópályázat 2017' galériába feltöltött képeket a közönség értékelheti, és a legtöbb szavazatot kapó fotó közönségdíjban részesül.
http://www.norvegalap.hu/?p=5926&lang=hu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkAjánló
Én-márka építés távoktatási tanfolyam
Bővebben a tanfolyamról >>>
Hírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum