Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
MOL Tehetségtámogató program - Sport kategória 2018
Kiíró:
Új Európa Alapítvány
Határidő:
03/31/2018
Érvényes:
03/31/2018
Tárgymutató:
tehetségtámogatás, sport
Pályázhat:
Egyéni (vagy páros) pályázatot nyújthatnak be bármilyen sportág versenyzői (egyéni és csapatsportban érdekelt sportolók egyaránt), akik
o magyarországi sportegyesületnél leigazolt versenyzők
o rendelkeznek magyar állampolgársággal, állandó magyarországi lakhellyel és magyarországi közoktatási intézményben folytatják tanulmányaikat
o 10. életévüket legalább a 2018. évben betöltik vagy 18. életévüket legfeljebb 2018-ban töltik be, ill. azok, akik 18. életévüket már betöltötték, de még középiskolás tanulók és még nem tettek érettségi vizsgát
o legalább országos versenyen elért 1-3. helyezéssel vagy nemzetközi versenyeken elért 1-10. helyezéssel rendelkeznek Sportegyesületektől, kluboktól, iskolai csapatoktól, diáksport-egyesületektől nem tudunk pályázatot befogadni
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM
Sport kategória 2018

A MOL Nyrt. Új Európa Alapítványa pályázatot hirdet 10-18 éves magyarországi általános és középiskolás diákok részére, akik országos vagy nemzetközi sportversenyeken kiemelkedő teljesítményt értek el eddig és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükségük.
Pályázni az alábbi célokra lehet (egy pályázó csak egy kategóriában nyújthat be pályázatot!):
A. Eszközvásárlás a pályázó országos és nemzetközi versenyekre való felkészüléséhez (felszerelés, sporteszközök stb.)
B. Útiköltség-támogatás, aminek a segítségével a pályázók eljuthatnak a hazai és nemzetközi felkészítő edzésekre, edzőtáborokra valamint a nemzetközi és országos versenyekre (útiköltség, szállás, étkezés, nevezési díj)

A pályázatokat csak pályázati űrlapon tudjuk elfogadni. A pályázati űrlaphoz kötelező mellékletként csatolni kell az alábbiakat (hiányuk esetén formai hibásnak minősül a pályázat):
- 1. sz. melléklet: érvényes árajánlatok a beszerezni kívánt eszközökről (A kategória) illetve a tervezett versenyek, edzőtáborok ütemezése, költségvetéssel (B kategória),
- 2. sz. mellékelt: a tanár/edző támogató nyilatkozata,
- 3. sz. melléklet: a pályázó elmúlt 2 versenyszezonban elért eredményeinek táblázata, valamint ezen eredmények hitelesítése a sportszövetség által.
A média-megjelenések előnyt jelentenek, kérjük, ezek listáját is csatolják. (nem kötelező melléklet)

Kik pályázhatnak?
Egyéni (vagy páros) pályázatot nyújthatnak be bármilyen sportág versenyzői (egyéni és csapatsportban érdekelt sportolók egyaránt), akik
o magyarországi sportegyesületnél leigazolt versenyzők
o rendelkeznek magyar állampolgársággal, állandó magyarországi lakhellyel és magyarországi közoktatási intézményben folytatják tanulmányaikat
o 10. életévüket legalább a 2018. évben betöltik vagy 18. életévüket legfeljebb 2018-ban töltik be, ill. azok, akik 18. életévüket már betöltötték, de még középiskolás tanulók és még nem tettek érettségi vizsgát
o legalább országos versenyen elért 1-3. helyezéssel vagy nemzetközi versenyeken elért 1-10. helyezéssel rendelkeznek Sportegyesületektől, kluboktól, iskolai csapatoktól, diáksport-egyesületektől nem tudunk pályázatot befogadni.
A pályázat postára adási határideje: 2018. március 31., szombat (a postai bélyegző dátuma számít).
A pályázati támogatásokról a végső döntést az Új Európa Alapítvány kuratóriuma hozza meg legkésőbb 2018. május végéig. Az eredményről minden pályázót írásban értesítünk.
A pályázat elbírálásánál az eddig elért eredményeket vesszük figyelembe, illetve előnyös elbírálásban részesül az a pályázó, akinek anyagi és családi körülményei ezt indokolják. Utánpótlás-keret tagság, korosztályi válogatott keret tagság, Héraklész bajnokprogram tagság további előnyt jelentenek.
A nyertesekkel az Új Európa Alapítvány támogatási szerződést köt. A támogatást részleges vagy teljes előfinanszírozás formájában nyújtja az alapítvány, amelynek felhasználásáról a pályázó nevére szóló számlamásolatokkal alátámasztott elszámolást kell benyújtani a program megvalósulását követő 30 napon belül.

A támogatást az alábbi időszakban lehet felhasználni: 2019. május 1.-2019. február 28.

Egy pályázó csak egy kategóriában (A vagy B) nyújthat be pályázatot!
Önerő megléte nem feltétele a pályázat benyújtásának, de további előnyt jelent az értékelésnél.
A pályázatra rendelkezésre álló keretösszeg 27 millió forint.
Kizáró okok: Nem fogadható el annak a pályázónak az anyaga, akinek korábbi pályázata nem zárult még le, vagy annak támogatásával nem számolt el.
A pályázatot mellékleteivel együtt egy példányban kell postára adni az alábbi címre:
Új Európa Alapítvány Budapest Pf. 180. 1431
A borítékra írják rá: MOL Tehetségtámogató 2018 Sport.

A határidőn túl postára adott pályázatokat az alapítvány nem tudja elfogadni, azokat értékelés nélkül visszaküldi. Hiánypótlásra van lehetőség. A pályázatok formai értékelését követően erre elektronikus levélben (email) kap felszólítást a pályázó, aminek a megadott határidőig eleget tehet. Ha a megadott határidőig nem érkezik be a hiánypótlás, a pályázat nem kerül további értékelésre.

A pályázatok kezelésének és feldolgozásának folyamatával kapcsolatos egyéb tudnivalókat az érdeklődők a Pályázati kézikönyvből ismerhetik meg, amely letölthető az internetről.

A pályázati felhívás és űrlap letölthető: http://www.ujeuropaalapitvany.hu, http://www.mol.hu
További információ kérhető: info@ujeuropaalapitvany.hu
Telefon: (061) 464 0122 (munkaidőben)

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum