Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Formáld a világod!
Kiíró:
C3 Kulturális és Kommunikációs Központ
Határidő:
10/28/2019
Érvényes:
10/28/2019
Tárgymutató:
digitális eszközzel készült: lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás
Pályázhat:
magyar anyanyelvű, de nem kizárólag Magyarország területén élő, 2019. december 31-ig 19. életévüket be nem töltő egyéni pályázók
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>


A pályázattal kapcsolatos szerkesztői megjegyzések:

Szabadfogású Számítógép Verseny 2019 - FORMÁLD A VILÁGOD!

Művészeti alkotásaidhoz a számítógépedet vagy mobiltelefonodat használod? Robotokat építesz, amik hozzájárulnak a világ jobbá tételéhez? Valamilyen mindennapi problémára digitális megoldást találtál? Ha 19 éves vagy fiatalabb* vagy, nevezz és küldd el nekünk kedvenc munkádat!
Versenyünkre bármivel jelentkezhetsz, ami digitális eszközzel készült: lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb az eredeti ötlet és a kreativitás!
Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet versenyünkre. Jelentkezhetsz egyénileg, de csapatban is, ha nem töltötted még be a 19. évedet! Nevezhetsz Magyarországról és a határon túlról is.
A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Emellett akár külföldi partnerversenyeinkre, Svájcba, Németországba és Ausztriába is lehetőségük lehet kilátogatni!

Határidő
2019. október 13. (vasárnap) éjfél
Inspirációért keresd fel a korábbi nyertesek videóit tartalmazó csatornát,likeold a Facebook oldalunkat vagy kövess minket Instagramon!

*A versenyen magyar anyanyelvű, de nem kizárólag Magyarország területén élő, 2019. december 31-ig 19. életévüket be nem töltő egyéni pályázók, illetve csapatok vehetnek részt.

DÍJAK
A verseny legjobbjait értékes ösztöndíjakkal és ajándékutalványokkal jutalmazza a zsűri, de az előző évekhez hasonlóan, idén is jár az összes pályázónak egy új, egyedi tervezésű versenyes póló!
Plusz, ha bekerülsz a nyertesek közé, jövőre te lehetsz az egyik szerencsés utazó, aki meglátogathatja a nemzetközi partnereink rendezvényeit Zürichben, Drezdában vagy Linzben, és bemutathatja a nyertes alkotását a külföldi érdeklődők előtt is!
ZSŰRI
Minden évben szakmai zsűri nézi végig az összes pályaművet. Az előző évek során a felkértek között volt médiaművész, programozó, zenész, informatika tanár, animátor, illusztrátor, startup-vezető, illetve korábbi nyertesek is!
Amint beérkeztek a pályaművek, fel fogjuk fedni a 2019-es zsűri összetételét is!
https://verseny.c3.hu/2019/

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum