Érvényes pályázatok: újak | kiírók szerint | érvényesség szerint | tárgymutató szerint | módosult pályázatok |
Pályázatok Pályázatok

Keresés az érvényes pályázatok között

Legyen az Ön oldalán is pályázatkereső!
Szolgáltatásaink: Pályázatok e-mailben | eHetilap | Tanfolyamok | Áttekintő oldal a szolgáltatásainkról | Pályázatok az Ön oldalára - ingyenes |
A Pályázatfigyelő a hazai társadalmi szervezetek és alapítványok, intézmények, magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások számára meghirdetett pályázatok gyűjteménye. Az oldal 1999 óta működik. Kérjük, ha pályázatot szeretne megjelentetni vagy tudomására jut olyan pályázat, amelyik nem szerepel az oldalunkon írja meg nekünk!

K i e m e l t
P r o g r a m o k
GINOP
TOP
VEKOP
VP
EFOP
KEHOP

Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel


Pályázatok bontásai
Földrajz RSS
megyék
határon túlról pályázható RSS
Ki pályázhat RSS
önkormányzatok
intézmények
társ. szervezetek és alapítványok
vállalkozások
természetes személyek
Pályázatok témái RSS
díj
egészségügy
felújítás, építés
foglalkoztatás
gyermek, ifjúság
informatika
kapcsolatok
kisebbség
környezetvédelem
közigazgatás
közművelődés
kutatás-fejlesztés
mezőgazdaság
média
működési támogatás
művészet
oktatás
ösztöndíj
táborok
településfejlesztés
sport
szociális
vállalkozásfejlesztés
minden más
Partnereink
a
a
a

#énjövőm
A Coca-Cola HBC Magyarország pályázatot hirdetett olyan civil szervezeteknek, amelyek készek munkanélküli fiatalokat oktatni a vállalat által kezdeményezett
#énjövőm program tananyaga szerint, elsősorban vidéken. A programban 2020-ig 8000 fiatal képzését tűzték ki célul. Beadási határidő: 2017. december 22. >>>

Stockholmi Ifjúsági Víz Díj - magyar részvétel 2018
A Stockholmi Ifjúsági Víz Díjat 1997-ben alapították. Egyike a legelismertebb nemzetközi ifjúsági díjaknak a szakterületen.

A pályaművek olyan helyi, regionális, országos vagy globális témával foglalkozhatnak, melyeknek környezetvédelmi, tudományos, társadalmi, vagy műszaki jelentőségük van. A verseny nyelve angol. Világszerte több ezer, 15-20 év közötti, középiskolai tanulmányokat folytató fiatal vesz részt évente ebben a szakmai vetélkedőben, mely a víz, illetve a környezet védelmének, a tudatosság felkeltésének kiváló eszköze.
A hazai versenyt a GWP Magyarország Alapítvány szervezi, számos partnerszervezet segítségével és támogatásával.
A nyertes (csapat) képviseli Magyarországot augusztus végén, a Stockholm Junior Water Prize nemzetközi döntőjében, a stockholmi Víz Világhéten. Költségeit a versenyszervezők fedezik. >>>

Napi Pályázatfigyelő értesítő - Új termékünk
Az előző nap tudomásunkra jutott kiírások kivonatait tartalmazza, igy Ön gyorsan el tudja dönteni egy-egy kiírásról, hogy az Ön vagy munkahelye vagy az Önök civil szervezete számára érdekes-e.
A Pályázatfigyelő Napi Értesítőt e-mailben kapja az előző napon tudomásunkra jutott pályázatok kivonatával.
Bővebben
>>>

Lépj Velünk! társadalmi innovációs program 2017/2019
Az UniCredit Alapítvány és az UniCredit Bank Hungary Zrt. olyan szervezeteket és innovatív kezdeményezéseiket szeretnénk segíteni, amelyek fenntartható módon csökkentik a hátrányos helyzetű csoportok gazdasági kiszolgáltatottságát.

Ennek szellemében az UniCredit Alapítvány a NESsT közreműködésével pályázatot ír ki magyarországi székhelyű, non-profit (civil, nem kormányzati) alapítványok és egyesületek, non-profit gazdasági társaságok, valamint szociális szövetkezetek számára. >>>

L. Ritók Nóra: Fel kellene hagynunk a szegények hibáztatásával
Az iskola képtelen arra, hogy megtörje a nemzedékről nemzedékre öröklődő kilátástalanságot – mondja L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány vezetője, aki évtizedek óta dolgozik mélyszegénységben élő roma gyerekekkel. Most megjelent Láthatatlan Magyarország című könyve egész más képet fest, mint a kormányzati sikerkommunikáció. Pedig nehéz megoldásokat találni, amíg a problémát sem vagyunk hajlandóak meglátni. A kormány szemében mára „rossz civilek” lettek, de a Soros-bérencezéssel együtt megerősödött a társadalmi szolidaritás is irántuk. Interjú.
Forrás és folytatás:

https://24.hu/kultura/2017/12/07/l-ritok-nora-fel-kellene-hagynunk-a-szegenyek-hibaztatasaval/
Karácsonykor sokan adakoznak, de nem biztos hogy jól tudják, hogy azoknak akiknek az adományt küldik mire van szükségük ahhoz, hogy ők is ünnepnek érezhessék a karácsonyt.
Ehhez nyújt segítséget L.Ritók Nóra alábbi írása.
https://szocio.atlatszo.hu/2017/12/07/hogyan-adomanyozzunk-karacsony-mindenkinek/

A vidékfejlesztési projektek sikeres megvalósítását segítő tájékoztatót jelentetett meg a Miniszterelnökség
A gazdák vidékfejlesztési beruházásainak eredményes megvalósítása érdekében 2017. december 7-én tájékoztatót jelentetett meg az EMVA Irányító Hatóság. Az iránymutatásból kiderül, hogy a nyertes pályázók a fejlesztéseik során felmerülő kérdésekben hogyan járhatnak el a gyakorlatban.

A tájékoztató tartalmazza többek között a mérföldkövek, műszaki, illetve projekttartalom módosításának szabályait, a változás bejelentésre, projektmegvalósításra, létszámtartásra vonatkozó előírásokat. Emellett hasznos információk találhatók benne a Vidékfejlesztési Program keretében támogatott projektek közbeszerzésére, támogatási előleg igénylésére vonatkozóan, valamint a kötelezettségátadás folyamatára és az örökléssel kapcsolatos gyakorlati kérdésekre is.
A tájékoztató a http://www.szechenyi2020.hu oldalon, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlapján, a http://www.nak.hu oldalon mindenki számára elérhető. Forrás MTI OS

Van egy jó projekted vagy ötleted? Jelentkezz!
Amennyiben civil szervezetként projekt támogatásra szeretnél jelentkezni, azaz szükségét érzed a PHI Alapítvány inkubációjának, kérjük, figyelmesen olvasd el alábbi linken található alapelveinket.

Ha úgy érzed, hogy célkitűzésed ezeknek megfelel, akkor kérjük jelentkezz, munkatársunk keresni fog a részletekkel kapcsolatban.>>>

CIVIL KURÁZSI
Tisztelettel küldjük tájékoztatásunkat a Magyar Népfőiskolai Társág napjainkig szóló történetét feldolgozó könyvről, amely október utolsó napjaiban jelent meg a Bibó István Népfőiskolai Alapítvány kiadásában.
Tanulságos évtizedeket taglalnak a szerzők, T. Kiss Tamás és Tibori Tímea, nemcsak a népfőiskolák, de általában a civil szervezetek magyarországi működésének körülményeiről és visszásságairól.

Várjuk megrendelését a tunde@nepfoiskola.hu e-mail címen. A 471 oldalas könyv ára saját terjesztésben 5000 Ft + postaköltség.

Erasmus+ pályázati útmutató jelent meg
A 30 évvel ezelőtt alapított Erasmus az Európai Unió egyik legnépszerűbb, ikonikussá vált programja, amely jól példázza, hogy a külföldi tanulás milyen pozitív változásokat idézhet elő az emberek életében. Eddig már 9 millióan vettek részt az EU nemzetközi együttműködéseket és külföldi tapasztalatszerzést támogató programjaiban, Magyarországról pedig több mint 227 ezren. A 2014-2020 között megvalósuló Erasmus+ programba a felsőoktatási hallgatók mellett szakképzésben tanuló diákok, iskolai csoportok, tanárok és szakemberek, valamint önkéntesek és ifjúságsegítők is bekapcsolódhatnak.

A most megjelent, magyar nyelvű Erasmus+ pályázati útmutató azoknak nyújthat segítséget, akik 2018 tavaszán pályázni szeretnének a programban.

Megkezdődött a VP6-19.2.1-17 LEADER – Helyi fejlesztési stratégiák megvalósítására irányuló helyi pályázati felhívások megjelentetése
Megjelent a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkársága, mint EMVA Irányító Hatóság (IH) közleménye a LEADER helyi pályázati felhívások megjelenéséről.

Az IH közlemény értelmében a VP6-19.2.1-17 LEADER – Helyi fejlesztési stratégiák megvalósítására irányuló helyi pályázati felhívások elérhetőek a Magyar Államkincstár honlapján található ún. helyi felhívás kereső alkalmazásban, ahol Helyi Akciócsoportonként és településenként lehet tájékozódni a pályázati lehetőségekről az alábbi linken:
https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok

Két gyűjtés az adjukössze.hu oldalról
Már többször is ajánlottunk olvasóinkak szerintünk érdekes és támogatásra méltónak tartott kezdeményezéseket az adjukossze.hu támogatásgyűjtő oldalról.
Mostani böngészésünk után is ezt tesszük.
Rakjunk kályhát közösen
Téglakályhákat építünk: költséghatékony, környezet- és egészségkímélő fafűtéshez juttatva szegénységben élő családokat. Adományoddal most te is segíthetsz, hogy kevesebben fázzanak télen.
https://adjukossze.hu/kampany/rakjunk-kalyhat-kozosen-1213
A holnap bajnokai
Emlékszel arra a napra, amikor kijöttél egy moziból és másképp néztél a világra, mint amikor bementél? Mondhatni, megváltozott az életed? A Holnap pont egy ilyen film. Arra gyűjtünk, hogy mindenki láthassa.
https://adjukossze.hu/kampany/a-holnap-bajnokai-1207

Cégkapu regisztráció – kötelező elektronikus ügyintézés 2018. január 1-jétől
Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény alapján 2018. január 1-jétől elektronikus ügyintézésre kötelesek az alapítványok és az egyesületek is. A kötelezettség Cégkapu regisztrációval teljesíthető, amelynek végső határideje 2017. december 31. A regisztrációhoz e-mail cím megadása szükséges és már meglévő Ügyfélkapus regisztráció, ezután lehet majd belépni a HTTPS://CEGKAPU.GOV.HU címre. A regisztráció során szükséges megadni az elektronikus elérhetőségeket, így a hivatalos e-mail címet, telefonszámot is. A megadott e-mail cím lesz az elektronikus kapcsolattartás címe, tehát a hivatalos dokumentumok is erre fognak érkezni.
Forrás:
http://www.civil.info.hu/web/guest/kezdje-itt/-/asset_publisher/X3nVlVWAUbeG/content/cegkapu-regisztracio-%E2%80%93-kotelezo-elektronikus-ugyintezes-2018-januar-1-jetol

Legújabb pályázatok
KözölveCímeKiíróÉrvényes
12/15/2017Aquaparkok fejlesztése / TFC-2.1.1-2017-BMagyar Turisztikai Ügynökség12/28/2017H
12/15/2017Gyermek- és ifjúsági táborokhoz kapcsolódó szolgáltatások fejlesztése / TFC-2.1.1-2017-CMagyar Turisztikai Ügynökség12/28/2017H
12/15/2017Pályázat nemzetközi csoportos kiállításon való részvételreph21 Galéria12/28/2017H
12/15/2017Biztonságos Internet Nap 2018Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat01/19/2018H
12/15/2017Konyhakerti és kisállattartási szociális földprogram / SZOC-FP-18-KKEmberi Erőforrások Minisztériuma01/08/2018H
12/15/2017Civil Díj 2018NIOK Alapítvány01/15/2018H
12/15/2017Művészeti ösztöndíjEsztrád Színház,European-American Cultural Institute02/01/2018H
12/15/2017Műfordító drámapályázatEsztrád Színház03/12/2018H
12/15/2017DrámapályázatEsztrád Színház04/19/2018H
12/12/2017NATO Flying Training in Canada (NFTC) felkészítésen történő részvételHonvédelmi Minisztérium01/31/2018H
12/12/2017"Ingyen Weboldal Pályázat": professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével vállalkozások, induló vállalkozások, alapítványok, önkormányzatok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költségek nélkül, rövid határidőreJelado Internet és Kommunikáció01/24/2018H
12/12/2017Így írok én...Szepes Gyula Művelődési Központ01/10/2018H
12/12/2017VI. Tradíció Néprajzi GyűjtőpályázatMagyar Néprajzi Társaság01/06/2018H
12/12/2017Halmos Béla Program Ideiglenes Kollégium pályázataNemzeti Kulturális Alap12/22/2017H
12/09/2017GyémántBogár Díj 2018Táblácska és a Gyémántbogár program alapítója03/02/2018H
12/09/2017"Ember és Természet" fotópályázat 2018CARPLOVE International Nonprofit Kft.04/25/2018H
12/09/2017Köztünk élnekCARPLOVE International Nonprofit Kft.04/10/2018H
12/09/2017Trash Art Magyarország 2018Trash Art Magyarország02/28/2018H
12/07/2017evopro Témapályázatevopro Holding Zrt.02/28/2018H
12/07/2017Stockholmi Ifjúsági Víz DíjGWP Magyarország Alapítvány02/04/2018H
12/07/2017Ötletpályázat digitális megoldásokraOTP Bank Fáy András Alapítvány01/15/2018H
12/07/2017Felfedezettjeink 2018Nemzeti Tehetségsegítő Tanács01/05/2018H
12/07/2017Biztonságos iskolakertek - egészséges talajokon!Iskolakertekért Alapítvány12/20/2017H
12/07/2017Cserkészfiú, cserkészlánySzlovákiai Magyar Cserkészszövetség01/20/2018H
12/06/2017#Vanképedhozzánk? - fotópályázatMagyar Népművelők Egyesülete02/05/2018H
12/06/20172018 - #Mindentegylapra! - közművelődési plakátpályázatMagyar Népművelők Egyesülete02/04/2018H
12/06/20172018 - #Mindentegylapra! - szakmai innovációs pályázatMagyar Népművelők Egyesülete02/04/2018H
12/06/2017RKK pályázatAlternatív Közösségek Egyesülete01/31/2018H
12/06/2017Hétköznapi (szuper)hősökDeák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria,Neue Debreczenische Kunst01/05/2018H
12/06/2017Ezüstgerely 2018 - Sport a magyar kortársművészetben pályázatMagyar Olimpiai és Sportmúzeum01/05/2018H

Tovább a legújabb pályázatokat tartalmazó oldalra >>>

Pályázatfigyelő e-mail Értesítő civil szervezeteknek
A Pályázatfigyelő Tematikus e-mail Értesítők a Pályázatfigyelő szerkesztőségének e-mail küldő szolgáltatásai, amelynek előfizetői a pályázati kiírásokat célcsoport szerint szűrve, közvetlenül a szerkesztőségi rendszerből e-mailben kapják meg  olyan rendszerességgel, amilyen sorrendben és mennyiségben a szerkesztőségbe azok bekerülnek, ezért előfordulhat, hogy néhány napig nem, majd egyszerre több pályázat is érkezik..
Minden pályázat külön e-mailben érkezik, amelyek tárgyában a pályázat címe található.

Néhány napja már megrendelhető a civil szervezetek számára kiírt pályázatokat tartalmazó változat a
http://tematikus.pafi.hu oldalon

a
Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat felKérjük ha Ön is tud olyan dolgokról, amik mások számára is hasznosak lehetnek a pályázatok megírása, lebonyolítása során, valamint a forrástermtésben, írja meg nekünk.Játékshop játék webáruház és játékbolt


Hírfal - Hírek és Vélemények
soremel

Utolsó frissítés: 12/17/2017
Felhasználási feltételek